Nästa vecka!

Tjoho på måndag ska vi ut och åka igen, nämligen ner till Strömsholm för fjärde träffen tillsammans med Ryttarutvecklingsgänget.
 
Jag hoppas vi kan komma iväg på förmiddagen så vi kan köra hela vägen medan det fortfarande är ljust och håller tummarna att allt med snöstorm eller dylikt håller sig långt borta så det går bra att köra. Alltid lite vanskligt att planera in saker som innehåller transport den här tiden på året.
 
Tisdagen kommer sedan börja med samling av hela gänget, vi är ju både hopp, dressyr och fälttävlansryttare på plats.
 
För min del kommer sedan tisdagen innebära uppridning av Intemediaire l för Mats Eriksson samtidigt som vi kommer ha Lussan i örat och bli filmade.
Därefter ska filmerna analyseras och gås igenom tillsammans med Lussan och Ingrid som också följer med mig ner. Ett sånt toppen upplägg då vi verkligen kan ta med oss allt och jobba vidare på hemma sedan.
 
Onsdagen är det sedan träning för Lussan efter upplägg ifrån tisdagens programridning och även här kommer Ingrid finnas med på backen för att verkligen få ut max av det hela. Sedan avslutar vi med lunch tillsammans innan vi rullar hemåt igen och landar hemma på onsdagskvällen.
 
Ser verkligen fram emot dessa dagar och ska insupa så mycket inspiration som möjligt.
 
 
 
 
1 Johanna:

skriven

Wow! Jösses vad kul, och vilket smart upplägg!

2 Lizette:

skriven

Otroligt bra upplägg, har alla så?

Svar: Hur menar du med har alla så? :)
Maria Haglund

3 Lizette:

skriven

Jag tänkte på Ryttarutvecklings gänget? 😊

Svar: Alla kommer rida program + träna denna gång ja :) inte alla har med sig sin hemmatränare :)
Maria Haglund

Kommentera här: